Irene:

Tijdens dit weekend verzorgt Irene de yoga, mindfulness en ook meditatie lessen. Zij heeft in diverse landen yoga-mindfulness-meditatie lessen mogen geven zoals Aruba - India - California. Naast dit heeft zij zich ook gespecialiseerd in hypnotherapie, magnetisme, chakra-healing, klankschaal massage.

 

De kennis die zij de afgelopen jaren heeft opgedaan heeft zij gebundeld naar een nieuwe therapie vorm voor lichaam en geest. Dit is de Brainpower Therapy.

Naast de Brainpower Therapy maakt zij momenteel ook genezings meditaties voor een populaire Amerikaanse mediatie-mindfulness “AURA”-app.

 

Wat kunnen de lessen met je doen: Stress vermindering, door de ontspanningsoefeningen komt er minder van het stress hormoon cortisol in het lichaam vrij. Dit zorgt voor een lagere bloeddruk, een verbeterde spijsvertering en verhoogd immuun systeem. Daarnaast helpt het om angst, depressie, vermoeidheid en slapeloosheid tegen te gaan. Dit kan helpen om pijn te verlichten etc. etc.

Dit weekend neemt Irene oa diverse vormen van yoga voor haar rekening en de meditatie.

 

Karin:

Karin Lindhout heeft ruim 20 jaar ervaring met meditatie en verschillende bewegingsvormen waaronder Tai Chi Tao – Chi Kung.

Tai Chi Tao – Chi Kung is bewegen op basis van de vijf elementen die verbonden zijn met ons meridiaanstelsel. Het mooie is dat het beoefenen van deze bewegingsvorm de energie laat stromen en blokkades worden verminderd of opgeheven. Zo wordt het zelfhelend vermogen ondersteund waardoor je de regie terugkrijgt over je gezondheid. Elke dag kan je het stromen van de energie ervaren en zo lichaam en geest in balans houden.

Het gevoel zelf invloed te kunnen hebben op je eigen gezondheid en je eigen welbevinden heeft haar destijds geïnspireerd om de opleiding tot docent Tai Chi Tao – Chi Kung en natuurgeneeskundig therapeut T.C.G. te gaan volgen.

In 2017 kreeg zij de mogelijkheid om het Tai Chi Tao – Chi Kung Centrum Sung Tao over te nemen, een geweldige kans om mensen Tai Chi Tao – Chi Kung aan te reiken en vorm te geven aan haar passie om vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde mensen te begeleiden.

Je ontdekt je eigen mogelijkheden door de beweging te ervaren in het lichaam, mee te gaan in de beweging en te voelen dat de ademhaling vanzelf verdiept. Het bewegen vanuit yin & yang en de vijf elementen laat je de stroming van de energie voelen.

De bewegingen zijn zacht- vloeiend, volgen elkaar op waardoor het lichaam ontspant en de geest tot rust komt.

In dit weekend verzorgt Karin diverse activiteiten zoals Chi Kung oefeningen vanuit de vijf elementen, Meditatieve lopen, Chi-walking etc. Het is een heerlijke vorm van bewegen en om tot ontspanning te komen!

 

Regina:

Regina is intuïtief coach, groepsbegeleidster bij diverse activiteiten, oprichtster en drijvende kracht van the Soulcircle. Daarnaast heeft zij haar eigen coachpraktijk.

 

Ruim 15 jaar geleden gestart om haar eigen rugzak uit pakken en te onderzoeken wie zij is, wat zij doet en waarom zij de dingen doet op haar manier. Voor haar een mooie eye opener om bewuster en krachtiger in het leven te stappen.

Na vele jaren van het volgen van diverse workshops, trainingen en opleidingen heeft zij heel veel ervaring in het aanbieden van workshops en kan zij goed inspringen op de dingen die aandacht vragen. Zoekende naar verbinding en samenwerking in the Soulcircle biedt zij een veilige en zachte bedding waarin iedereen zijn of haar proces mag uitwerken. 

Zij biedt ruimte aan ieder die onderde paraplu van the Soulcircle wil ontwikkelen en delen.

Tijdens dit weekend zal zij diverse workshops verzorgen waaronder de Love meditation van Osho, en het intuitief schilderen.

Verder kun je met vragen over het weekend, de locatie of andere vragen en opmerkingen van huislijke aard bij haar terecht. Mocht je ideeen hebben voor het centrum dan ben je ook van harte welkom om deze met haar te delen.

 

Zij heet iedereen welkom en heeft er enorm zin in om er een mooi feest van te maken.