Op retraite gaan betekent letterlijk: je terug trekken. Meestal op een stille plek in de natuur, vaak ook op een locatie waar je met een groep deelnemers diverse workshops volgt. Door dit in een groep te doen op een afgesloten locatie bouw je samen een fijne en veilige energie op waarbij je wordt uitgenodigd te zijn wie je bent.

 

Even pas op de plaats maken en afstand creëren van de waan van alle dag. Even niet meer tien ballen tegelijk in de lucht houden. Gewoon er zijn, op dit moment. Zonder afleiding. Geen telefoon, krant, boek of verplichte praatjes. Stilstaan, kijken, luisteren, doen en genieten. Niets meer. En ook niets minder.

 

Heb jij ook zin in een weekend voor jezelf, een weekend vol ontspanning, genieten en relaxen dan ben je hier op de juiste plaats.

Een weekend waar we kunnen lachen en huilen waar we mogen zijn wie we zijn in al de facetten die het leven ons brengt.

 

Het weekend is voor iedereen toegankelijk en biedt voor ieder wat. Het enige wat jij nodig hebt is een open mind en een glimlach, de bereidheid jezelf en de ander een heel leuk weekend te gunnen. Of je nu heel diep de spiritualiteit ingaat of juist helemaal niets hebt met spiritualiteit. Iedereen kan aansluiten dit weekend. Het maakt het juist bijzonder om te zien hoe al die mensen bij elkaar komen, feest vieren en genieten.

 

Kom los uit je omgeving en gun jezelf een weekend feest.

 

Tijdens het weekend wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken zoals meditatie, visualisatie, klank, muziek, yoga, Tai Chi en lichaamswerk.

 

Kortom, een weekend dat je niet mag missen!
Noteer 25 - 26 & 27 mei in je agenda en kom met ons het feest van ontspanning vieren.

 

Omdat het een besloten weekend is zal de saamhorigheid groeien en zullen we een aantal dagen echt met elkaar optrekken. We zullen elkaar leren kennen en toch ieder afzonderlijk zullen we kijken naar dat wat we voelen, wat we willen geven en ontvangen.