AANKOMST:

Je bent van harte welkom vanaf 17:00 uur locatie the Soulcircle op de Damastberg 110 te Roosendaal. Om 17:00 uur gaat de grote poort open en ben je welkom om je auto of fiets op de daarvoor aangewezen plaats te parkeren. Wij vragen je om zoveel mogelijk te carpoolen zodat er voldoende ruimte is voor iedereen om goed te parkeren en om het milieu te sparen daar waar mogelijk.

 

PROGRAMMA VRIJDAG:

17:00 uur binnenkomst en opzetten van tenten

18:00 uur welkomstceremonie / opening en kennismaking bij de vuurplaats.

19:15 uur diner time

20:00 uur gezamenlijk corvee

20:30 uur bespreking van programma, vragen, opmerkingen en afsluiting met meditatie

 

PROGRAMMA ZATERDAG:

7:30 uur Smooth Mindfulness easy morning yoga

9:00 uur ontbijt

10:00 uur gezamelijk corvee

10:30 uur Chi Kung

11:45 uur Love Meditation

13:00 uur lunch time

14:00 uur gezamenlijk corvee

14:30 uur tijd voor jezelf en bezinning*

15:30 uur Sharing

16:30 uur Chi Walk

17:45 uur Thema meditatie

19:00 uur diner time

20:15 uur gezamenlijk corvee

21:00 uur Klankhealing

21:45 uur Sharing en afsluiting van de dag

 * hierbij kun je tegen een kleine vergoeding gebruik maken van een massage of reiki behandeling. Geef dit vooraf door op je aanmeldformulier

 

PROGRAMMA ZONDAG:

7:30 uur Morning Tai Chi

9:00 uur ontbijt

10:00 uur gezamenlijk corvee

10:30 Intuïtief schilderen

12:45 uur lunch time / Sharing

13:45 uur gezamenlijk corvee

14:00 uur Meditatieve loop

14:45 uur Easy noon mindfulness yoga

15:00 uur afsluiting en terugkoppeling weekend

 

 

OVERNACHTING:

Tijdens het weekend overnachten we in het privé park van the Soulcircle. Nadat je de auto hebt geparkeerd wij wijzen je een plaats aan waar je je tent kunt opzetten en eventueel wat spulletjes kunt bergen. We vragen je om je tent bij binnenkomst op te zetten en niet tussen de workshops door of in de avond. Help elkaar daar waar nodig zodat iedereen op tijd bij de vuurplaats aanwezig is voor de openingsceremonie om 18:00 uur.

 

Wij vragen iedereen respect te hebben voor de omgeving en geen afval in het park achter te laten. Bij zowel de vuurplaats als de toiletten is een afvalbak aanwezig.

Wij verzoeken iedereen na de afsluiting van de dag zo rustig mogelijk te zijn zodat onze buren geen last van ons hebben maar ook de mede deelnemers lekker kunnen gaan slapen als zij dat willen.

Het is niet de bedoeling om het terrein gedurende het weekend te verlaten. We bouwen zorgvuldig de energie gezamelijk op, maken er gezamelijk een mooi weekend van en de saamhorigheid en verbinding zal hierdoor sterk aanwezig zijn. Door het verlaten van het terrein kom je in een andere energie terecht. Wij raden dat sterk af omdat je bij terugkomst eerst weer aan het werk moet om deze op te bouwen. Mocht het om medische redenene niet anders kunnen dan vragen wij je dit duidelijk vooraf aan te geven via de inschrijving.

 

DOUCHE / TOILET RUIMTE:

Douche, toilet en wastafels zijn op het terrein aanwezig. Je kunt hier zowel overdag als s’nachts gebruik van maken. Wij vragen je ook hier met respect voor de omgeving de ruimte schoon te houden. Mocht je als laatste weg gaan doe dan de lichten uit. Goed voor onze portemonnee en het milieu!

 

MAALTIJDEN:

Tijdens het weekend zullen we zoveel als mogelijk gebruik maken van biologische / fair-trade producten. Daarnaast zullen de maaltijden vegetarisch zijn. Mocht je een dieet hebben of intolerantie dan horen we dat graag bij je aanmelding zodat we daar rekening mee kunnen houden.

 

HUISREGELS:

-Parkeer je auto of fiets op ons eigen terrein zodat onze buren geen overlast hebben van onze en jullie aanwezigheid mbt parkeren etc. Je krijgt bij binnenkomst een plaatsje aangewezen.

 

 -Zorg dat je op tijd bent zodat we gezamenlijk de openingsceremonie.

 

 -In de zaal mogen geen schoenen worden gedragen, neem sloffen mee.

 

 -Wij verzoeken iedereen om ook rustig te zijn in de Damastberg na de activiteit om slapende buurtbewoners niet te wekken.

 

 - Mocht je naar aanleiding van deelname aan een activiteit vragen of opmerkingen hebben bespreek dit dan met de trainer(s)

 

 -Deelname aan activiteiten in het centrum kunnen veranderingen teweeg brengen op mentaal / emotioneel gebied. Heb je hier vragen over neem dan contact op met de trainer(s).

 

 -The Soulcircle kan niet aansprakelijk worden gesteld bij diefstal, vermissing of ongevallen.

 

 - Tijdens het weekend wordt drug gebruik of buitensporig drankgebruik niet getolereerd. Mocht dit zo zijn dan verzoeken wij je het terrein direct te verlaten. Wij geven hierbij geen restitutie!